Infrastruktúra bérlés

MUNKAÁLLOMÁS

Közösségi irodánkban 7, megfelelő gépesítéssel, jogtiszta szoftverekkel ellátott munkahely került kialakításra, amelyek közül az egyik akadálymentesített. Az általunk kínált körülmények egyaránt megfelelnek az egyéni felhasználóknak, és a csoportos megrendelőknek is, így a vállalkozás bővítése infrastrukturális beruházás nélkül is megoldható. Egy ilyen lehetőség ebben a projektalapú gazdasági környezetben az átmeneti kapacitásbővítés problémájára is megoldást nyújthat. 

 

TÁRGYALÓHASZNÁLAT

A Tó Office-ban egy exkluzív kialakítású, 6 fő befogadására alkalmas beltéri, és egy teraszon kialakított kültéri tárgyaló használatára van lehetőség. 

 

TALÁKOZÁSI PONT

Egy találkozó helyszínéül sokszor egy vendéglátóhelyet jelölünk meg, ahol a körülmények nem feltétlenül ideálisak. De számoljunk! Ha mindenkit meghívunk egy kávéra és egy süteményre, akkor az pont annyiba kerül, mint a Közösségi Irodában, professzionális környezetben megszervezve ugyanezt.

 

VIRTUÁLIS TALÁLKOZÁSI PONT

Az acheter cialis france üzleti megbeszélések lebonyolításakor földrajzi távolságok áthidalása ma már nem feltétlenül az utazás. Megfelelő technikai feltételek megléte esetén az online konferencia-beszélgetés jóval idő-, és költséghatékonyabb. A Közösségi Iroda professzionális eszközparkja e feltételeket biztosítja.

 

KÉPZÉSI HELYSZÍN

Egy kis- vagy középvállalkozás, vagy civil szervezet nem feltétlenül rendelkezik képzések, tréningek, webináriumok lebonyolítására alkalmas körülményekkel. Az Irodában egyszerre 20 fő befogadására alkalmas képzési tér alakítható ki, amelyet a legmodernebb prezentációs eszközökkel is felszereltünk: projektor és interaktív tábla is rendelkezésre áll a képzés magas színvonalának biztosításához

 

Részletes árlistánk